Sony - CR2450B1A

CR2450B1A

Nuevo

litiumbatteri CR2450 förpackning med 1 cell

Más detalles

10 artículos

1,05 €

Ficha técnica

  • Batería
  • Tipo de batería: Single-use battery
  • Tecnología de batería: Polímero de litio
  • Voltaje de la pila: 3 V
  • Capacidad de batería: 600 mAh

Más

Sony myntformat litiumbatteri - CR2450 - förpackning med 1 cell. De används i en mängd olika produkter, från kvartsur, klockor och säkerhetskopieringskällor för IC-minnen som kräver långsiktig tillförlitlighet på över 10 år till moderkort för datorer, handdatorer och nyckellösa system för bilar.

-Lätt, hög spänning och hög energidensitet: Batterispänningen är 3 V, nästan dubbelt så mycket som för vanliga batterier. Det betyder att det antal batterier som behövs för utrustningen kan halveras för maximal utrymmesbesparing och viktminskning.
-Enastående temperaturegenskaper: Sonys ursprungliga organiska elektrolyt ger suveräna egenskaper i ett brett temperaturintervall från -20 till +60 grader C.
-Utmärkt skydd mot läckage: Den nyligen utvecklade batterikonstruktionen och elektrolyten ger ett maximalt skydd mot läckage under en lång period.
-Utmärkt långsiktig tillförlitlighet: Noggrant utvalda stabila material används för det aktiva materialet samt för elektrolyten. Materialen är förseglade med Sonys innovativa teknik för att minska risken att batteriet tappar effekt.
-Utmärkta urladdningsegenskaper: Spänningsegenskaperna förblir stabila även under en lång tids urladdning vilket i hög grad förbättrar tillförlitligheten för den utrustning där batteriet används.

Reseñas

No hay comentarios de clientes por ahora.

Escribe tu opinión

Sony - CR2450B1A

Sony - CR2450B1A

litiumbatteri CR2450 förpackning med 1 cell

Escribe tu opinión